NMBS 

Herk-de-Stad heeft een station in Schulen met dagelijks diverse treinverbindingen.

Voor een routeplanner en real-time reisinformatie kan je terecht op de website van de NMBS.  

Elk NMBS-station, dus ook het station van Schulen, is uitgerust met minstens één automaat waarbij de reizigers zowel met cash als met betaalkaarten kunnen betalen. Zo heeft elke reiziger de mogelijkheid om zijn of haar ticket aan te kopen alvorens in de trein te stappen. Hoe de automaten werken, zie je hier in enkele overzichtelijke filmpjes.

Voor onderweg:

SMS 2828
Vraag dienstregelingen aan via sms, in real time. Stuur N naar 2828 om van start te gaan. Vervolgens stuur je een sms met de naam van het station van vertrek en aankomst om de dienstregeling van de drie eerstvolgende treinen op te vragen.

m.nmbs.be
De mobiele website maakt van uw gsm of smartphone de ideale reispartner voor onderweg, met een reisplanner van deur tot deur en de dienstregeling van de trein in real time.

Trein info op Iphone/Android
Plan uw reis van deur tot deur met de dienstregeling van de trein in real time en gps om uw locatie te bepalen. Gratis verkrijgbaar in de AppStore of de Android Market.

Tarieven van tickets, abonnementen en passen
De tarieven van tickets, abonnementen en passen vind je hier

Reizigers met beperkte mobiliteit
Reizigers met beperkte mobiliteit kunnen bij de NMBS terecht voor gratis assistentie als je het moeilijk hebt om je alleen te verplaatsen. Je wordt aan boord van de trein geholpen en je eventuele begeleider reist zelfs gratis mee. Meer informatie vind je hier